Tarieven bedrijfs- en kredietinformatie

Voorkom wanbetaling met bedrijfs- en kredietinformatie van alle bedrijven in Nederland

Los Rapport

Koop hier direct en voordelig een officieel Graydon rapport

€ 45
Direct online kopen en downloaden

Up to date+Geen abonnement nodig

  • Meest uitgebreide bedrijfsinformatie
  • Kredietwaardigheidsscores
  • Alle KvK-informatie

Enterprise

Maatwerk scores en API integraties

vanaf € 1950,-
per jaar
€ 225
per kwartaal

Data integratie oplossingen+Maatwerk oplossingen
Premium scores+300 bedrijfschecks

  • Sales oplossingen voor leadgeneratie
  • Voorspellende inzichten
  • Maatwerk scores en oplossingen
  • API integratie mogelijkheden
Prijzen excl. BTW

Specifieke wensen?

Behoeft aan maatwerk oplossingen of API integratie. Neem contact met ons op.

voor meer informatie en de mogelijkheden

Welke inzichten kun je verwachten?

Premium

Kredietwaardigheid

Onze onbeperkte kredietwaardigheidsinzichten worden gebruikt door bedrijven die regelmatig de financiële reputatie van hun zakenrelaties willen checken. Je ontvangt met 1 klik een betrouwbare indicatie van de reputatie, de kans op wanbetaling, kredietadvies en het betaaltermijn. In onze database vind je alle bedrijven in Nederland.

Bekijk kredietwaardigheidsscores
Pro

Uitgebreide inzichten

De aanvullende uitgebreide inzichten worden rechtstreeks opgehaald vanuit diverse bronnen. Je vindt hier de jaarrekeningen en beschikbare uittreksels van de Kamer van Koophandel. Ook ontvang je inzicht in de eigenaarsstructuur, de eventuele tekeningsbevoegden en aansprakelijkheden. Naast dat dit meer context geeft bij de kredietwaardigheidsinzichten is het ideaal voor uitgebreide klant- en opdrachtacceptatie.

Bekijk alle uitgebreide inzichten

Vraag & Antwoord

Wat zijn jullie informatiebronnen?

We hebben honderden onafhankelijke bronnen, die dagelijks worden geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken.

Waar kan ik GraydonGo voor gebruiken?

Onze informatie gebruik je om inzicht te krijgen in de financiële situatie van je zakenrelaties. Bijvoorbeeld je (potentiële) klant of leverancier. Met deze informatie kun je duidelijke contractafspraken maken en wanbetaling voorkomen. Ben jij een ondernemer of finance professional en doe je zaken met verschillende bedrijven? Dan is dit de bron voor al je B2B informatie, zonder ergens aan vast te zitten.

Ik heb/had een OpenCompanies abonnement, wat nu?

OpenCompanies klanten behouden de huidige dienstverlening, zoals zij die gewend zijn. Wilt u deze dienst opnieuw gebruiken of heeft u vragen. Stel die dan via [email protected]

Voor wie is deze informatie handig?

Onze informatie wordt door kleine en middelgrote ondernemingen gebruikt om snel te weten hoe een bedrijf ervoor staat. Met de losse rapporten die u direct kunt afrekenen, heeft u snel inzicht. En u zit nergens aan vast!

Wat als ik op rekening wil betalen?

GraydonGo is de webshop van Graydon. Op dit platform is het alleen mogelijk om rapporten direct af te rekenen. Er zijn wel diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal en Creditcard.

Wat kost een volledig kredietrapport?

De vanafprijs voor een volledig rapport van Graydon is 45 euro. Hiermee heeft u een actueel beeld van het bedrijf en krijgt u de hoogwaardige scores van Graydon.