Nationale en internationale incassoVan minnelijke oplossingen – het innen van onbetaalde facturen met behoud van de handelsrelaties – tot juridische procedures – waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale wetgeving voor het innen van vorderingen, Atradius Collections incasseert uw vordering daar waar u handelt.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een gratis offerte aan en begin met het indienen van uw incassozaak.Wij zijn trots op onze samenwerking met Atradius Collections

  • Atradius Collections is een gerenommeerd incassobureau met wereldwijd meer dan 30 vestigingen.
  • De Atradius Groep heeft meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van kredietverzekeringen en andere credit management diensten.
  • Atradius Collections streeft hoge kwaliteitsnormen na en is daarmee succesvol in het genereren van cashflow voor haar klanten.
  • Atradius Collections heeft zich ontwikkeld tot cruciale partner op zowel de nationale als internationale markt van B2B incassodiensten.

In één oogopslag

  • Atradius Collections biedt nationale en internationale incassodiensten aan in 96% van alle landen ter wereld.
  • Atradius Collections heeft meer dan 480 lokale specialisten die de cultuur, lokale wetgeving en taal van uw debiteur beheersen.
  • De professionals van Atradius Collections behandelen ruim 90.000 incassozaken per jaar wat resulteert in meer dan 15.000 tevreden klanten.

Het incassoproces

Atradius Collections is de specialist op het gebied van internationale zakelijke incassodiensten, daarom begrijpen zij als geen ander dat het voor u van groot belang kan zijn om de relatie met uw klant te behouden.

Ze zoeken proactief naar minnelijke oplossingen en streven ernaar om een positief incassoresultaat te behalen door het treffen van bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Minnelijke incasso levert vaak de beste resultaten op zonder dat er veelal dure procesvoering aan te pas hoeft te komen.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een gratis offerte aan, of bekijk onderstaande video met uitleg over het incassoproces van Atradius Collections.

Video: We maken incasso eenvoudig en efficiënt | Atradius Collections NetherlandsMocht u na het zien van de video nog vragen hebben, raadpleeg dan de FAQ voor antwoord op veelgestelde vragen, of neem rechtstreeks contact op met Atradius Collections.Klantervaringen

Angela van Bemmelen, Medewerkster debiteurenadministratie (Intercel Energie BV)

'Incassozaken indienen bij Atradius Collections betekent voor ons een betrouwbaar, snel en efficiënt incassoproces. Het nieuwe online incasso platform biedt ons de mogelijkheid om onze incassozaken te beheren via één overzichtelijk systeem.'


Marcel Rijkee, Directeur (Bravo Foods BV)

''Het online incasso platform van Atradius Collections is prettig, snel en makkelijk in gebruik. Het is ideaal en overzichtelijk dat we onze incassozaken zelf via het platform kunnen indienen.''