Algemene gegevens

Hoofdvestiging (HV)
 
? werknemers
Actief sinds 1950
Leidschendam
Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en welzijnszorg, sport en recreatie)
Vereniging van fabrikanten en handelaren inbouwmachines, magazijninrichtingen,wegenbouwmachines en transportmiddelen B.M.W.T. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 40407394. De informatie die je hier vindt over Vereniging van fabrikanten en handelaren inbouwmachines, magazijninrichtingen,wegenbouwmachines en transportmiddelen B.M.W.T. komt deels vanuit Graydon en deels vanuit verschillende officiële bronnen. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Overheid/semi-overheid, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Vlietweg 17 U
2266 KA, Leidschendam

070 3010103

vCard

Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Vereniging van fabrikanten en handelaren inbouwmachines, magazijninrichtingen,wegenbouwmachines en transportmiddelen B.M.W.T.?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Vereniging van fabrikanten en handelaren inbouwmachines, magazijninrichtingen,wegenbouwmachines en transportmiddelen B.M.W.T. vinden?