Algemene gegevens

Hoofdvestiging (HV)
 
1 werknemers
Actief sinds 2006
Vinkel
Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en welzijnszorg, sport en recreatie)
Afdeling Zuidoost Brabant van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 17186401. De informatie die je hier vindt over Afdeling Zuidoost Brabant van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland komt deels vanuit Graydon en deels vanuit verschillende officiële bronnen. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Overheid/semi-overheid, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Koksteeg 56
5383 KA, Vinkel

vCard

Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Afdeling Zuidoost Brabant van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Afdeling Zuidoost Brabant van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland vinden?