Over GraydonGo


GraydonGo maakt financiële bedrijfsinformatie toegankelijk en betaalbaar! 

GraydonGo is een handelsnaam van OpenCompanies B.V. en een zusteronderneming van Graydon Nederland B.V. ('Graydon'). Op GraydonGo maken wij bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven en was er een abonnement vereist! Nu niet meer.

Dankzij Graydon, autoriteit op het gebied van kredietwaardigheidsinzichten, bieden wij de mogelijkheid om uitgebreide kredietinzichten overzichtelijk in te zien en te downloaden. Dit geeft kleinere ondernemingen de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van grootschalige inzichten en ook meer inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van je klanten en leveranciers. Weet met wie je zaken doet!

GraydonGo kent een aantal voordelen:

  • kwalitatief hoogwaardige inzichten voor iedereen
  • geen dwingende abonnementen
  • direct afrekenen & volledig online

Met veel input van gebruikers, inmiddels al duizenden, streven we naar meer transparantie van en voor bedrijven zodat er met meer zekerheid zaken gedaan kan worden.

Onze uitgangspunten op een rij:

Gebruiksvriendelijk

Middels een eenvoudig te gebruiken platform zorgen wij ervoor dat je altijd eenvoudig online toegang hebt tot algemene- en kredietinformatie en documentatie. Altijd en Online. Makkelijk afrekenen en direct weten waar u aan toe bent en direct het rapport ontvangen.

Betaalbaar

Zelfstandigen en ondernemers willen onze inzichten, maar niet tegen iedere prijs. Een los rapport is nu zeer toegankelijk. Vanaf €45,- heeft u al een officieel Graydon rapport en u zit verder nergens aan vast.

Betrouwbare en actuele data

We streven naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken en allerhande (openbare) databronnen. Maar vooral onze berekeningen die wij doen op basis van deze gegevens. 

Onze data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en tevens de zusteronderneming van GraydonGo.

Oprechtheid en gedrevenheid

Minstens net zo belangrijk is hoe we de zaken aanpakken en vanuit welke overtuiging we dit doen. Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we GraydonGo gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen met wanbetalingen onder kleinere ondernemers zoveel mogelijk voorkomen en financiële experts een passende oplossing te bieden voor standaard klant- en opdrachtacceptatie. Dit doen we vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid en wens tot transparantie.

Hopelijk leidt dit tot veel mooie gebruikerservaringen. We horen het graag. De goede dingen, maar zeker ook de verbeterpunten. Laat het ons weten via onderstaande contact informatie.

Vragen, klachten of contactmogelijkheden:

OpenCompanies B.V. h.o.d.n. GraydonGo
Hullenbergweg 250
1101 BV   Amsterdam Zuid-Oost

KvK nummer: 33294322
BTW nummer: NL.0039.40.317.B.01

Rekeninggegevens: NL02ABNA0405265263 t.n.v. GraydonGo  

Meer informatie? 

Bekijk onze veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze afgegeven scores en kredietadviezen? Bel 020-567 9501

Overige vragen: [email protected]