Algemene gegevens

 
? werknemers
Actief sinds 1916
'S-Gravenhage
Gezelligheidsverenigingen
Humanitas Loge No. 23 van de Grootloge van Het Koninkrijk der Nederlanden en Het Koninkrijk Belgie van de Independant Order Of Odd F staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 40409784. De informatie die je hier vindt over Humanitas Loge No. 23 van de Grootloge van Het Koninkrijk der Nederlanden en Het Koninkrijk Belgie van de Independant Order Of Odd F komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Humanitas Loge No. 23 van de Grootloge van Het Koninkrijk der Nederlanden en Het Koninkrijk Belgie van de Independant Order Of Odd F kun je het telefoonnummer gebruiken of een brief versturen naar het adres Piet Heinplein 116 met postcode 2518 BV in 'S-Gravenhage. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Horeca/recreatie, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Piet Heinplein 116
2518 BV, 'S-Gravenhage

vCard
Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Deel jouw mening over dit bedrijf

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Humanitas Loge No. 23 van de Grootloge van Het Koninkrijk der Nederlanden en Het Koninkrijk Belgie van de Independant Order Of Odd F?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Humanitas Loge No. 23 van de Grootloge van Het Koninkrijk der Nederlanden en Het Koninkrijk Belgie van de Independant Order Of Odd F vinden?

Laatste update & claimed-status

Laatste update: 3 januari 2020