Bekijk bedrijven per regio of branche

Wil je een specifieke groep bedrijven bekijken met actuele scores? Hier vind je alle bedrijven gegroepeerd. De bedrijven zijn onderverdeeld in provincies, plaatsen, branches, recente updates, failliete bedrijven en nieuwe bedrijven.

De bedrijven zijn weergeven in volgorde van meest recent geüpdatet. Deze updates kunnen gaan over adreswijzigingen, maar ook over een gewijzigde financiële score. De scores kun je de eerste maand gratis uitproberen. Meer informatie hierover vind je op onze product en prijzen pagina.


Alle bedrijven van Nederland check je bij GraydonGo

Gewoon op hun eigen bedrijfsprofiel

Ieder bedrijf in Nederland heeft een eigen bedrijfsprofiel en kan daarmee ingezien worden. Je vindt eenvoudig het bijbehorende KvK, BTW nummer of adres van het bedrijf. Daarnaast geven de financiële scores de gelegenheid om een bedrijf te checken voor je er zaken mee doet! Wel zo’n prettig idee. En wat dacht je van snel even zoeken wie de verantwoordelijke is binnen het bedrijf en welke bedrijven vergelijkbaar zijn, handig om nieuwe potentiële klanten te vinden.

Actuele gegevens van alle bedrijven

Op het bedrijfsprofiel van de bedrijven wordt basisinformatie weergegeven en kun je financiële scores bekijken die dagelijks worden geüpdatet. De scores worden ieder dag berekend en data wordt aangevuld vanuit verschillende bronnen, zodat de bedrijfsinformatie altijd zo up to date mogelijk blijft. Jij kunt hiermee de beste beslissingen nemen voor betaalafspraken en de juiste potentiele nieuwe klanten zoeken.